Mijn ontharing krijgen om te werken


Wanneer u kiest vanwege permanent ontharen over de geschikte indicaties voor Huidkliniek De Vliet, bezit u dan ook ingeval u ervoor verzekerd bent, recht op vergoeding betreffende uw zorgverzekeraar. Bezoek op deze plaats een mogelijkheden.

Bikinilijn ofwel schaamstreek laserontharing kan zijn een perfecte uitkomst een fraaie gladde huid. Welke moderne vrouw verlangen is niet graag ons mooi verzorgde bikinilijn?

Cookies helpen ons onze services te bezorgen. Door onze services te gebruiken, geeft u met akkoord te gaan betreffende het toepassing met cookies.

Voor een perfect uitkomst is tevens de expertise over een praktijk betreffende omvangrijk waarde. Vergelijk dit met de formule 4 coureur; het maakt ons groot verschil door wie een boulide is bestuurd om het allerbeste resultaat te bereiken.

hoi mandy, een pijn viel mijzelf enorm erg mee. ik raad je met om het op jouw benen uit te uitproberen. allicht bezit een ieder wederom ons overige pijngrens maar op je benen valt het reuze mee. vergelijk het betreffende ons pleister die er af getrokken wordt.

Solution Clinic beschikt over het LightSheer DUET diode lasersysteem, een nieuwste en veiligste methode vanwege verwijdering aangaande overtollige haargroei op ons luxe methode. Dit is ons cosmetische treatment die dit haar permanent verwijdert.

Wegens dit gewenste uitkomst zijn iedere keer verschillende behandelingen nodig. Een huid moet wel repareren voor ons volgende treatment regio kan vinden.

De lichtpuls bestaat uit 3 golflengtes: 810nm vanwege getinte hoofdharen, 755nm vanwege blonde hoofdharen en 1064nm wegens donkere hoofdharen in combinatie betreffende ons donkere huid. Met die lichtpuls is het haartje en dit haarzakje vernietigd zodat hier nooit meer een haartje uit mag bekijk hier groeien: Dit hoofdhaar blijft definitief weg.

Het geldt niet voor dit harsen. Hierbij wordt immers de gehele haar verwijderd (behalve het haarzakje). Hiermee kan de laserpulse niet bij een haarwortel aankomen.

Gevolgen bestaan afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en afwijkingen per persoon zodat garantie ook niet geoorloofd kan zijn. Laat u dus iedere keer goed informeren voor een expert over de verscheidene behandelmethodes en de verwachtingspatroon.

Ben klaar met de behandelingen! Zeer tevreden aan een diensten en de omgang met mijn persoonlijke overgevoeligheid. Super gelukkig teneinde betreffende mijn haartjes verlost te bestaan. Dank jouw immers Gitta!

Raakt u een goede kandidaat wegens laser ontharen? U dan ook bent van harte welkom een persoonlijk consult. Gedurende het informatieve gesprek adviseert de expert u.

De 755nm verwijdert blonde/grijze en vlassige haren, een 808nm kan zijn zeer passend voor harde, stugge en diepliggende haren en een 1064nm is in staat om hoofdharen op ons donkere huid te verwijderen.

Altijd enorm cruciaal wegens mij.. een foto betreffende flitser. Deze foto kan zijn zo’n 10 uur later gemaakt zeker het zit daar ook niet echt netjes meer op, dit gaat verdere om een kleur met flitser. Deze past goed voor mijn haarkleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *